Ο τελικός του Copa America θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι (pics)

Ο τελικός του Copa America θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι (pics)

Το «Hard Rock Stadium», έδρα της Ίντερ Μαϊάμι, ορίστηκε ως το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του Copa America στις 14 Ιουλίου.

To Copa America 2024 θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα των ΗΠΑ, με τη συμμετοχή 16 ομάδων, τόσο από τη Νότια όσο και από τη Βόρεια Αμερική.

Η Conmebol ανακοίνωσε τις έδρες του εναρκτήριου παιχνιδιού της διοργάνωσης, αλλά και του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι στις 14 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: «Ο Αταμάν αντιγράφει την τακτική του Μπαρτζώκα με τον Σλούκα»

Η σέντρα της διοργάνωσης θα λάβει χώρα στις 20 Ιουνίου 2024, στο «Mercedes-Benz Stadium» της Ατλάντα, γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 14 Ιουλίου στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι, έδρα της Ίντερ Μαϊάμι στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος σταρ θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το δεύτερο Copa America της καριέρας του σε ένα γήπεδο που ξέρει καλά και η πλειοψηφία των φιλάθλων θα υποστηρίξει την Αργεντινή σε περίπτωση που καταφέρει να φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 16 ομάδες, με την κλήρωση των ομίλων να διεξάγεται στις αρχές του νέου έτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ