Ο Πελέ δεν έμαθε να κάνει «κοντρόλ» με τα παιδιά (pics)

Ο Πελέ δεν έμαθε να κάνει «κοντρόλ» με τα παιδιά (pics)

«Ειλικρινά, είχα σχέσεις οι οποίες οδήγησαν σε παιδιά, για τα οποία εγώ έμαθα αργότερα» ήταν μία από τις δηλώσεις του Πελέ, που περιέγραφε πλήρως την ερωτική του ζωή, σε ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα.

Mε τρία παγκόσμια κύπελλα, έξι πρωταθλήματα, δύο Copa Libertadores και άλλους αμέτρητους τίτλους με τη φανέλα της Σάντος και της εθνικής Βραζιλίας, θα έλεγε κανείς πως ο Πελέ ήταν «μάγος» με την στρογγυλή θεά μέσα στο γήπεδο. Όταν όμως άφηνε το χορτάρι ο Βραζιλιάνος, «έχανε την μπάλα» στην προσωπική του ζωή όπως έχει πει ο ίδιος. Μέσα από την νέα αυτοβιογραφία του στο Netflix, «το μαύρο διαμάντι» αποκάλυψε πως ήταν άπιστος σύζυγος, που δεν γνώριζε για μια περίοδο πόσα παιδιά έχει.

Ακόμα και στις περιπτώσεις όμως που γνώριζε, σε κάποιες από αυτές δεν μπόρεσε να σταθεί ως σωστός πατέρας. Aπό την Κέλλυ, τον Τζόσουα, την Φλαβια, την Σελέστ, την Τζένιφερ, τον Εντίνιο και την Σάντρα -που αποτελούν τους αναγνωρισμένους απογόνους του- οι ζωές των δύο τελευταίων είχαν εφιαλτική τροπή.

Now 80, Pele reveals all in a new Netflix documentary

Από την μία η Σάντρα αποτέλεσε τέκνο, της κρυφής ερωτικής του σχέσης με την υπηρέτρια του σπιτιού, Ανίσια Μασάδο. Όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν πίστεψε ποτέ ότι η κόρη αυτή προέρχεται από εκείνον, φοβούμενος την ίδια ώρα ότι θα διαλυθεί ο γάμος του, με αποτέλεσμα να αρνηθεί την οποιαδήποτε ανάμειξη. Ακόμα και με την απόφαση δικαστηρίου το 1996 που πιστοποιούσε την πατρότητα, ο Πελέ είχε αποφασίσει πως δεν ήθελε καμία ανάμειξη μαζί της. Δύο χρόνια αργότερα η Σάντρα αποφάσισε να εκδώσει βιβλίο με το όνομα “Η κόρη που ο βασιλιάς δεν ήθελε», εξιστορώντας τα όσα είχε βιώσει. Εν τέλει πέθανε το 2006 σε ηλικία 42 ετών από καρκίνο του μαστού, με το παράπονο πως δεν έγινε ποτέ αποδεκτή.

Από την άλλη ο 50χρονος Εντίνιο, παρά την επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε στο ποδόσφαιρο, τελικά κατέληξε να μπλέξει με τον υπόκοσμο. Έχοντας αγωνιστεί για 9 χρόνια ως γκολκίπερ, κυρίως στην ομάδα που μεγαλούργησε ο μπαμπάς του, σταμάτησε αιφνίδια το ποδόσφαιρο όταν κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο ενος μοτοσικλετιστή. Αφού γλύτωσε την πρώτη φορά, έξι χρόνια αργότερα – το 2005 – άνοιξε σε βάρος του νέα υπόθεση για ξέπλυμα χρήματος. Οι κατηγορίες που βάρυναν τον Εντίνιο, αφορούσαν επαφές με το καρτέλ του γνωστού βαρόνου ναρκωτικών, Ρονάλντο «Ναλντίνιο» Ντουάρτε Μπαρσότι. Η υπόθεση τελεσιδίκησε την 1η Ιουνίου του 2014 με ποινή 33ετούς κάθειρξης για τον τότε 44χρονο πρώην τερματοφύλακα, ωστόσο η έφεση που κατέθεσε έγινε δεκτή και ο ίδιος αποφυλακίστηκε ένα μήνα αργότερα.

Κάπως έτσι ταραχώδης ήταν και η ζωή του ίδιου του Πελέ που παντρεύτηκε στα 75 του για τρίτη φορά στον βίο του. Μάλιστα η σχέση του με την, ιαπωνικής καταγωγής, Μάρσια Κιμπέλε Αόκι συνδεόταν από το μακρινό 1980. Οι δύο τους είχαν συνυπάρξει σε ένα πάρτι αλλά δεν υπήρξε κάποια επαφή, μέχρι να ξανασυναντηθούν τυχαία σε ένα ασανσέρ και να της ζητήσει να βγούν. Η σχέση τους έπαψε να υφίσταται από τότε, όμως αναζοπύρωσε όταν βρέθηκαν ξανά μαζί το 2008. Τελικά ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε οκτώ χρόνια αργότερα και κρατάει έως και σήμερα.

Δείτε φωτογραφίες του Πελέ από την πολυτάραχη ζωή του: 

Maria da Graca Xuxa is a former model who started seeing Pele when she was just 17

Assiria Lemos Seixas was Pele's second wife

Pele was first married to Rosemeri dos Reis Cholbi, who knew he was unfaithful to her

Pele now lives in a mansion near Sao Paulo with his third wife Marcia

Pele has seven known offspring

Football legend Pele has revealed he had so many affairs he didn't know how many kids he had

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ