Lobianco: «Κατηγορείται για σχεδιασμό ένοπλης ληστείας και ρατσιστική επίθεση ο Νεϊμάρ»

Lobianco: «Κατηγορείται για σχεδιασμό ένοπλης ληστείας και ρατσιστική επίθεση ο Νεϊμάρ»

Βραζιλιάνος ακτιβιστής των ΛΟΑΤΚΙ και πολιτευτής άσκησε αγωγή κατά του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σοβαρά μπλεξίματα με τη βραζιλιάνικη Δικαιοσύνη έχει ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος βουλευτής Αγκριπίνο Μαγκαλιάες, γκέι και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, άσκησε αγωγή σε βάρος του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και του δικηγόρου του, κατηγορώντας τους ότι σχεδιάζουν ένοπλη ληστεία εναντίον του και απειλούν τη ζωή του.

Ο Μαγκαλιάες θεωρεί ότι ο Νεϊμάρ θα προσπαθήσει να κλέψει το κινητό του, με σκοπό να διαγράψει τις μεταξύ τους συνομιλίες και στις οποίες έχουν διατυπωθεί απειλές για τη σωματική ακεραιότητα του. Για αυτό, ο Μαγκαλιάς ζητά την φυλάκιση του Νεϊμάρ για ένα χρόνο και την καταβολή αποζημίωσης 1 εκατομμυρίου δολαρίου.

Ο Μαγκαλιάες ισχυρίζεται ακόμα πως από τη μέρα που αποκάλυψε τις απειλές του Νεϊμάρ, η ζωή του έχει αλλάξει δραματικά, διότι δεν τον προσλαμβάνουν πουθενά για να εργαστεί και αναγκάζεται να μετακομίζει συχνά υπό το φόβο επίθεσης.

Ο Νεϊμάρ μαζί με φίλους του είχαν καταφερθεί εναντίον του Αγκριπίνο και του πρώην συντρόφου του, Τιάγκο Ράμος με ομοφοβικά σχόλια. Έπειτα, ο Αγκριπίνο είχε καταγγείλει τον Νεϊμάρ για ρατσιστική επίθεση, αλλά η εισαγγελέας Κριστιάνα Τόμπιας ντε Αγκιάρ αθώωσε τον Νεϊμάρ μετά από σύντομη έρευνα. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι η Βραζιλιάνα δικαστικός είχε σχέση με την οικογένεια του δικηγόρου του Νεϊμάρ και λειτούργησε μεροληπτικά.

Η Τομπίας ντε Αγκιάρ τέθηκε υπό πειθαρχική διερεύνηση, ενώ άλλος εισαγγελέας ανέλαβε την υπόθεση. Η πλευρά του Νεϊμάρ προσέγγισε τον Αγκριπίνο και πρότεινε συμβιβασμό, αλλά ο Αγκριπίνο αρνήθηκε τα χρήματα και απαίτησε περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ