Απίθανα πράγματα με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ – Και γενναία αύξηση και ρήτρα αποδέσμευσης

Απίθανα πράγματα με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ – Και γενναία αύξηση και ρήτρα αποδέσμευσης

Περιζήτητος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αναγκάσει την ομάδα του να του προτείνει νέο συμβόλαιο με γενναία αύξηση.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ στην αρχή της περασμένης σεζόν με προορισμό την Παλμέιρας και έχει καταφέρει να κατακτήσει δυο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η διοίκηση της Βραζιλιάνικης ομάδας θέλει να διατηρήσει στις τάξεις της τον Πορτογάλο τεχνικό και για αυτό ανανέωσε με καλύτερους όρους και γενναία αύξηση, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης, με σκοπό να μην φύγει, διότι είναι περιζήτητος.

Το συμβόλαιο του με την Παλμέιρας εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2022 και το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα συζητιέται πολύ έντονα τόσο για ομάδες στην Ευρώπη, αλλά και σε Ασία και Λατινική Αμερική. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Βραζιλία για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα, έναν ιταλικό σύλλογο και ομάδες από την Ασία.

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν πως ο Πορτογάλος τεχνικός της Παλμέιρας πρόσφατα αναθεώρησε όρους του συμβολαίου του, πήρε μία γενναία αύξηση (είναι ανάμεσα στους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους τεχνικούς στην Λατινική Αμερική), αλλά είδε την ρήτρα αποδέσμευσης του να μειώνεται στα 5,5 εκατομμύρια ρεάις, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Με γνωρίζετε ήδη καλά, όπως επίσης και οι φίλαθλοι με τους οποίους μιλάω. Είμαι ήδη πολύ σαφής. Έχω συμβόλαιο. Στο ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά, αλλά είμαι εδώ για να ακούσω τι έχει να πει ο σύλλογος. Ξέρετε ότι η σχέση που έχω με αυτούς τους παίκτες, είναι πολύ δυνατή. Είμαστε μια εργαζόμενη οικογένεια, κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Κλαίμε από χαρά και λύπη μαζί. Θα ακούσω τι έχει να πει ο σύλλογος και μετά όλα στην ώρα του Θεού. Πάντως θυμάμαι ότι έχω συμβόλαιο», σχολίασε.

Πάντως μετά τα τα πρόσφατα επεισόδια βίας στο Μεξικό, στην συνάντηση Κερετάρο-Άτλας, ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται ακόμα και να φύγει από τη Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ