Φερέιρα: «Θα μείνω στην Παλμέιρας μόνο εάν έρθει η γυναίκα μου»

Φερέιρα: «Θα μείνω στην Παλμέιρας μόνο εάν έρθει η γυναίκα μου»

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως θα παραμείνει στον πάγκο της Παλμέιρας μόνο εάν πάει και η γυναίκα του στη Βραζιλία.

«Μίλησα με τη γυναίκα μου και της είπα: «Θα μείνω μόνο αν έρθεις εσύ, αλλιώς δεν θα μείνω». Ήταν κάποια από τα λόγια του Αμπέλ Φερέιρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο βραζιλιάνικο κανάλι TV Cultura, όπου μίλησε για το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που έχει οδηγήσει την Παλμέιρας στην κατάκτηση δύο Copa Libertadores, είπε ότι έχει πρόταση από την Παλμέιρας, έχει πάρει ήδη την απόφασή του και ξεκαθάρισε ότι αυτή θα έχει σχέση με την οικογένειά του.

«Το να μείνεις δύο ή τρία χρόνια χωρίς την οικογένεια είναι αδύνατο. Ή πάω ή έρχονται… Η Παλμέιρας θέλει πολλά, και μου αρέσει πολύ η Παλμέιρας…», είπε ο Φερέιρα, τον οποίο φήμες και δημοσιεύματα συνδέουν με την Μπενφίκα.

«Ξέρετε ότι είμαι εδώ στη Βραζιλία χωρίς την οικογένειά μου. Είμαι εδώ μόνος. Η οικογένειά μου εδώ είναι οι παίκτες μου. Θα είναι οι πρώτοι που θα μάθουν την απόφασή μου. Είναι αλήθεια ότι έχω πρόταση με την Παλμέιρας για ανανέωση.

Είχα μια συνομιλία με τη Λέιλα (Περέιρα, η πρόεδρος) την Παρασκευή. Υπήρχε επίσημη πρόταση. Μια πολύ ειλικρινής, κουβέντα, όπως μου αρέσει, μεταξύ εμένα και της Λεϊλά», πρόσθεσε.

«Αυτό που είμαι σήμερα εδώ στη Βραζιλία, το οφείλω στους παίκτες, γιατί έχουμε φτιάξει μια πραγματική ομάδα. Η απόφασή μου έχει ληφθεί, αλλά θα τους την πω πρώτα σε αυτούς. Ένα πράγμα που θέλω είναι ένας σύλλογος που παλεύει για τίτλους και η Παλμέιρας παλεύει για τίτλους. Θέλω να είμαι σε έναν σύλλογο που με αγαπάει όσο και εγώ τον σύλλογο», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ