Σε ποιά εθνική ομάδα θα αγωνιστεί ο Μαρτινέλι;

Σε ποιά εθνική ομάδα θα αγωνιστεί ο Μαρτινέλι;

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι αποφάσισε σε ποιά εθνική ομάδα θα αγωνιστεί και μάλιστα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ Γκαμπριέλ Μαρτινέλι θα παίξει για την Εθνική Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «βερντεόρο», Τίτε, ανακοίνωσε τη λίστα με τις προσκλήσεις για τους επόμενους αγώνες με Χιλή και Βολιβία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και μεταξύ των επιθετικών που κάλεσε περιλαμβάνεται ο ταλαντούχος νεαρός, που γεννήθηκε το 2001.

Γεννημένος στο Γκουαρούλιος της Βραζιλίας, ο Μαρτινέλι έχει διπλό διαβατήριο, βραζιλιάνικο και ιταλικό, ενώ τους τελευταίους μήνες συζητούνταν συχνά το ενδεχόμενο να κληθεί από την «σκουάντρα ατζούρα» του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Δεδομένης της περιόδου και των δεσμεύσεων της Σελεσάο, που ήδη έχει προκριθεί στην τελική φάση του Κατάρ χάρη στις πολλές νίκες στα προκριματικά, ο Τίτε λογικά θα πρέπει να δώσει χρόνο στον Μαρτινέλι σε τουλάχιστον έναν από τους δύο αγώνες.

Με αυτόν τον τρόπο, αφού παίξει έστω ένα λεπτό με τη Βραζιλία, ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» θα έχει κάνει την επιλογή του, χωρίς να μπορεί να γυρίσει πίσω. Να υπογραμμιστεί ότι οι αναμετρήσεις με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας, με την οποία κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Τόκιο, δεν υπολογίζονται.

Εν ολίγοις, το μέλλον του Μαρτινέλι είναι πρακτικά «σημαδεμένο»: ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει επανειλημμένα την πρόθεσή του να κληθεί από τη Βραζιλία κι έτσι έγινε. Τώρα θα είναι η σειρά του να προσπαθήσει να κερδίσει θέση βασικού, αλλά ο ανταγωνισμός, φυσικά, δεν λείπει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ