Ο Σκάρπα στην καλύτερη εντεκάδα της Λατινικής Αμερικής για τον Ιούνιο

Ο Σκάρπα στην καλύτερη εντεκάδα της Λατινικής Αμερικής για τον Ιούνιο

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Γκουστάβο Σκάρπα επιλέχθηκε στην κορυφαία εντεκάδα του Κόπα Λιμπερταδόρες για τον Ιούνιο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με έναν εκ των βασικών στόχων των Πειραιωτών να είναι η απόκτηση ενός δεκαριού, όπως δήλωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Αυστρία.

Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι δεν είναι άλλος από τον Γκουστάβο Σκάρπα που αγωνίζεται στην Παλμέιρας και όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, o Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Την ώρα λοιπόν που οι Πειραιώτες κινούν τις διαδικασίες για να πάρουν τον 28χρονο μεσοεπιθετικό της Παλμέιρας είτε το καλοκαίρι, είτε ως ελεύθερο τον Ιανουάριο, ο Βραζιλιάνος κάνει πράγματα και θαύματα με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα και επιλέχθηκε στην καλύτερη εντεκάδα της Λατινικής Αμερικής για τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, ο μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας, χάρη στις εμφανίσεις του στο Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα, έχοντας και μια ασίστ στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Σέρο Πορτένιο, όπου νίκησε εύκολα με 3-0. Μέσα στην καλύτερη εντεκάδα είναι και ο Άλβαρες της Ρίβερ Πλέιτ, που έχει κλείσει όμως στη Μάντσεστερ Σίτι και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League.

Δείτε την καλύτερη εντεκάδα για τον Ιούνιο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ