Απίθανα πράγματα από τον Σκάρπα (Vid)

Απίθανα πράγματα από τον Σκάρπα (Vid)

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έκανε... όργια στον προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, μοιράζοντας δυο ασίστ με μαγικές εκτελέσεις σε στατικές φάσεις.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Παλμέιρας, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να κάνει απίστευτα πράγματα στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μινέιρο, στον πρώτο προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Σκάρπα που όλα δείχνουν ότι τον ερχόμενο Ιανουάριο θα αγωνίζεται στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, έκανε σε ακόμη ένα ματς τη διαφορά για την Παλμέιρας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Μινέιρο στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0.

Αυτός που «καθάρισε» και έφερε το ζευγάρι στα ίσια ενόψει της ρεβάνς ήταν ο Σκάρπα, ο οποίος μοίρασε δυο ασίστ από στατικές φάσεις με το μαγικό αριστερό πόδι που διαθέτει.

Ο Βραζιλιάνος που μένει ελεύθερος τον Γενάρη και δεν ανανεώνει με την Παλμέιρας, εκτέλεσε φάουλ στο 59’ και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Έβερσον, για να την στείλει στα δίχτυα από κοντά ο Μουρίλο, με πλασέ στην επαναφορά.

Λίγο πριν το παιχνίδι τελειώσει, στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90’+2’, ο Σκάρπα εκτέλεσε κόρνερ, από δεξιά, με το καλό του πόδι, το αριστερό και ο Ντανίλο σκόραρε από κοντά, ισοφαρίζοντας για την Παλμέιρας και… σώζοντας την παρτίδα, για την ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ