Ο Ντεναγιέρ στην Αλ Σαμπάμπ – 10.000.000 € για 3 χρόνια! (pic)

Ο Ντεναγιέρ στην Αλ Σαμπάμπ – 10.000.000 € για 3 χρόνια! (pic)

Η Αλ Σαμπάμπ δελεάζει τον Βέλγο στόπερ με «χρυσό» συμβόλαιο – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό.

Ετοιμος να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για χάρη της Αλ Σαμπάμπ είναι ο Τζέισον Ντεναγιέρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media ο Ιταλός, ο Βέλγος στόπερ δέχθηκε μια δελεαστική πρόταση από την, που φτάνει τα 10.000.000 € για 3 χρόνια!

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ήταν μια από τις περιπτώσεις που εξέτασαν στον Ολυμπιακό για το κενό που άφησε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Σάρτζα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Σαμπάμπ και είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην ομάδα των ΗΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Γκιγιέρμε

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες ο Τζέισον Ντεναγιέρ να ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Εάν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Αλ Σαμπάμπ, ο Βέλγος θα γίνει συμπαίκτης με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, για τον οποίο ενδιαφερόταν και η ΑΕΚ, όταν ο Σέρβος στόπερ αγωνιζόταν στην Μακάμπι Χάιφα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ