Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Πελέ – Τι λένε οι κόρες του…

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Πελέ – Τι λένε οι κόρες του…

Ο Πελέ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και μέρες με σοβαρό πρόβλημα και οι δυο κόρες του μίλησε για την κατάσταση της υγείας του...

Οι δύο κόρες του Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Τρίτη, δήλωσαν εχθές (4/12) το βράδυ, ότι η κατάσταση της υγείας του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν ενέχει «κίνδυνο» και είναι αισιόδοξες για την επιστροφή του στο σπίτι.

Ο Πελέ «είναι άρρωστος, είναι μεγάλος, αλλά αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται με πνευμονική λοίμωξη. Και όταν είναι καλύτερα, θα πάει σπίτι», δήλωσε η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, σε συνέντευξή της στο βραζιλιάνικο κανάλι «Globo». Αυτή η λοίμωξη του αναπνευστικού, προκλήθηκε μετά την νόησηση του Πελέ από κορωνοϊό, πριν από τρεις εβδομάδες, ανέφερε προσπαθώντας και να καθησυχάσει τον κόσμο.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος «δεν είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι σε κανονικό δωμάτιο. Δεν κινδυνεύει και ακολουθεί θεραπεία», πρόσθεσε η αδελφή του, Φλάβια Αράντες.

Ο Εντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο, όπως είναι το πλήρες όνομα του, εισήχθη στο νοσοκομείο Albert-Einstein στο Σάο Πάολο την Τρίτη για επανεκτίμηση της θεραπείας του για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Η αναπνευστική λοίμωξη «θεραπεύεται με αντιβιοτικά», δήλωσαν τότε οι γιατροί.

Από το νοσοκομείο, έγινε γνωστό το Σάββατο, ότι η κατάστασή του ήταν «σταθερή» και ότι ανταποκρινόταν καλά στη θεραπεία που του δόθηκε για την καταπολέμηση της λοίμωξης του αναπνευστικού. Το τμήμα επικοινωνιών του νοσοκομείου έκανε την ίδια παρατήρηση στο Γαλλικό Πρακτορείο την Κυριακή.

Ο ίδιος ο 82χρονος Πελέ, δήλωσε το Σάββατο ότι ένιωθε «δυνατός και αισιόδοξος». Οι δύο κόρες του διέψευσαν επίσης τις φήμες την Κυριακή ότι η υγεία του επιδεινώθηκε: «Βαρεθήκαμε να δεχόμαστε συλλυπητήρια», σχολίασε η Φλάβια Αράντες στο κανάλι «Globo».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ