Από τα ψηλά στα… χαμηλά: Σε ομάδα τρίτης κατηγορίας ο Ζαμπά!

Από τα ψηλά στα… χαμηλά: Σε ομάδα τρίτης κατηγορίας ο Ζαμπά!

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά, θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή της εποχής Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ. Συνολικά 5.000.000 € είχαν δοθεί στην Αχμάτ Γκρόζνι για την απόκτησή τουΤελικά, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τη διαφορά στον Δικέφαλο του βορρά, αποχωρώντας οριστικά από τη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο. Ο λόγος φυσικά για τον Λέο Ζαμπά.  Ενα «φιάσκο» που θα συνοδεύει για καιρό τους «ασπρόμαυρους».

Μετά από μήνες στο… ταμείο ανεργίας, ο Λέο Ζαμπά βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος έδωσε τα χέρια με ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Βραζιλίας! Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο με την Σάο Μπερνάρντο, ομάδα που ανήκει γεωγραφικά στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Σάο Πάολο. Πρόκειται για νεοφώτιστο σύλλογο, που μόλις φέτος κέρδισε την άνοδο από την τέταρτη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Ο «περιπατητής» Μέσι και το know how: Πώς ο «pulga» παίζει σε αυτό το επίπεδο στα 35 του; (pics, vids)

Αναλυτικά όσα ανέφερε στα social media ο Λέο Ζαμπά:

«Χαίρομαι που επέστρεψα στη Βραζιλία και χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στο πρωτάθλημα Παουλίστα. Ευχαριστώ την εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου της Σάο Μπερνάρντο για την ευκαιρία», δήλωσε ο Ζαμπά που θα έχει προπονητή τον Ζανάρντι με τον οποίο συνεργάστηκε στις ομάδες νέων της Κορίνθιανς.

«Γνωρίζω τη δουλειά του και μόλις έμαθε ότι το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει στον ΠΑΟΚ με πήρε τηλέφωνο. Με είχε ήδη καλέσει για να έρθω στο περσινό πρωτάθλημα Παουλίστα, αλλά είχα ακόμα συμβόλαιο εκεί και δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω» σημείωσε και τόνισε: «Η ομάδα είναι συνεχώς σε ανοδική πορεία και νιώθω ήδη πολύ καλά με την ομάδα. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ για να συνεχίσει τις επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βραζιλιάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ