Γκαρσιά: «Παρόμοια η μεταγραφή του Ρονάλντο με εκείνη του Πελέ στον Κόσμο της Νέας Υόρκης»

Γκαρσιά: «Παρόμοια η μεταγραφή του Ρονάλντο με εκείνη του Πελέ στον Κόσμο της Νέας Υόρκης»

«Το ντεμπούτο του δεν θα είναι με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Θα είναι μια μικτή μεταξύ Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ», είπε ο Γκαρσιά, σύμφωνα με την L'Equipe.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εκτίσει την τιμωρία δύο αγωνιστικών που «κουβαλάει» από την Premier League, του πριν κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα Αλ Νασρ, της Σαουδικής Αραβίας, αλλά θα μπορούσε να παίξει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αυτόν τον μήνα, όπως δήλωσε ο προπονητής Ρούντι Γκαρσιά.

Ο Ρονάλντο έχασε τον πρώτο από τους δύο εγχώριους αγώνες-που δεν επιτρέπεται να αγωνιστεί- με την Αλ Νασρ την Παρασκευή, αφού τιμωρήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), επειδή έριξε ένα τηλέφωνο από το χέρι ενός νεαρού οπαδού, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Έβερτον τον Απρίλιο.

Ο Γκαρσιά επιβεβαίωσε ότι ο 37χρονος επιθετικός θα χάσει επίσης τον αγώνα πρωταθλήματος με την Αλ Σαμπάμπ και θα κάνει το ντεμπούτο του εναντίον της Ετιφάκ στις 22 Ιανουαρίου, αλλά  μάλλον θα παίξει εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι, σε μια ομάδα που θα αποτελείται από παίκτες της Αλ Νασρ και της Αλ Χιλάλ στο Ριάντ στις 19 Ιανουαρίου.

«Το ντεμπούτο του δεν θα είναι με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Θα είναι μια μικτή μεταξύ Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ», είπε ο Γκαρσιά, σύμφωνα με την L’Equipe.

«Ως προπονητής της Αλ Νασρ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με αυτό το ματς. Για την εξέλιξη, το να βλέπω την Παρί Σεν Ζερμέν, να βλέπω τους σπουδαίους παίκτες της γαλλικής ομάδας, είναι πράγματι καλό. Αλλά έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τρεις μέρες αργότερα. Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, θα μπορούσε να είχε γίνει  καλύτερα. Αλλά δεν είναι μεγάλη υπόθεση… Είμαστε πρωτοπόροι, είμαστε χαρούμενοι. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα να κερδίσουμε, αλλά σκοπεύουμε να το κάνουμε», πρόσθεσε.

Ο Γκαρσιά είπε ότι η άφιξη του Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία ήταν παρόμοια με τη μεταγραφή  του Πελέ στον Κόσμο της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα φώτα της δημοσιότητας στον ελάχιστα γνωστό σαουδαραβικό σύλλογο,  που έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια νέους ακόλουθους στο Instagram από την μεταγραφή του τον περασμένο μήνα.

Ο πρώην προπονητής της Λιλ και της Λιόν είπε ότι ελπίζει ο Ρονάλντο να ξαναβρεί την απόλαυση του ποδοσφαίρου μετά από ένα ταραχώδες δίμηνο κατά το οποίο λύθηκε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Πορτογαλία έχασε στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Τους τελευταίους μήνες, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της εθνικής ομάδας και επίσης σε ιδιωτικό επίπεδο, δεν είχε εύκολες στιγμές», είπε ο Γκαρσιά.

«Αν ξαναβρεί την ευχαρίστηση να παίξει, θα είναι ένας καλός στόχος να πετύχει», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ