Πιθανή η αντικατάσταση του Μαρτίνς από τον Σα Πίντο στην Αλ Γκαράφα

Πιθανή η αντικατάσταση του Μαρτίνς από τον Σα Πίντο στην Αλ Γκαράφα

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης του Κατάρ ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πιθανότατα θα φύγει από την Αλ Γκαράφα με έναν συμπατρίωτη να φέρεται ως βασικός αντικαταστάτης.

Καθόλου βέβαιη δε φέρεται να είναι η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι της Αλ Γκαράφα σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: «Ενδιαφέρεται για τον Παγέτ ο Ολυμπιακός»

Συγκεκριμένα φαίνεται πως υπάρχουν… αμφιβολίες γύρω από το μέλλον του Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Γκαράφα, όπου και πήγε τον περασμένο Νοέμβριο, με την ομάδα του Κατάρ τελικώς να τερματίζει 6η στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού και πρώην μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού, μόνο «βέβαιη» δεν είναι και μάλιστα πιθανός αντικαταστάτης του αν αποχωρήσει θα είναι ο συμπατριώτης του και επίσης γνώριμος μας Ρικάρντο Σα Πίντο.

O 51χρονος που έχει περάσει από τον πάγκο του ΟΦΗ και του Ατρόμητου, είναι τώρα στην Εσταγκάλ του Ιράν και ακούγεται ως βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας του Μαρτίνς αν και εφόσον…

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως η Αλ Γκαράφα φερόταν υποψήφια για να κλείσει τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ποδοσφαιριστή που ήθελε ο Μαρτίνς, αν ωστόσο αυτός αποχωρήσει τα πράγματα αλλάζουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ