FIFPO: Ζητάει την πειθαρχική δίωξη του Ρουμπιάλες (pic)

FIFPO: Ζητάει την πειθαρχική δίωξη του Ρουμπιάλες (pic)

Πειθαρχική δίωξη ζητάει και η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Παικτών (FIFPRO) κατά του Λουίς Ρουμπιάλες, κυρίως μετά την δήλωση πως δεν παραιτείται.

H διεθνής ομοσπονδία επαγγελματιών παικτών (FIFPRO) αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνέλευσης της ισπανικής ομοσπονδίας (RFEF) σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον Λουίς Ρουμπλιάλες, και κυρίως έπειτα από τη δήλωση του προέδρου της RFEF ότι δεν παραιτείται, εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από Ισπανούς της FIFA και της UEFA λήψη μέτρων.

Το θέμα του Λουίς Ρουμπιάλες απασχολεί ασταμάτητα όλων τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο- κόσμο, μετά την κίνηση στην οποία πρόεβη, φιλί στο στόμα κατά την τελετή απονομής στην Χένι Ερμόσο, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Μετά τις πειθαρχικές διώξεις της FIFA, δίπλα στην Ερμόσο στέκεται και η διεθνής ομοσπονδία επαγγελματιών παικτών, η οποία ζητά κι εκείνη πειθαρχική δίωξη.

Διαβάστε επίσης: Το εξωπραγματικό δίδυμο Ορτέγκα – Ρίτσαρντς και η απόφαση για Ραμόν, που φεύγει για Εσπανιόλ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFPRO:

«Μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου την Παρασκευή, η FIFPRO ζητά εκ νέου την άμεση πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου της ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες μετά τη συμπεριφορά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA.

Χαιρετίζουμε την απόφαση της FIFA να ανοίξει μια υπόθεση ηθικής και τα βήματα που έγιναν σε εθνικό επίπεδο στην Ισπανία. Επιπλέον, γράψαμε στην UEFA -την οργάνωση της οποίας είναι αντιπρόεδρος ο κ. Ρουμπιάλες- ζητώντας την έναρξη πειθαρχικών διαδικασιών.

Οποιαδήποτε έλλειψη δράσης από τις αρχές για την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς του κ. Ρουμπιάλες θα έστελνε ένα εντελώς απαράδεκτο και επιζήμιο μήνυμα για την ποδοσφαιρική βιομηχανία και την ευρύτερη κοινωνία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ