Νούνο Εσπιρίτο Σάντο: «Αυτά που γράφονται είναι μαλ@@@@@»

Νούνο Εσπιρίτο Σάντο: «Αυτά που γράφονται είναι μαλ@@@@@»

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έβαλε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν να είχε κακή σχέση με ένα από τα «αστέρια» της Αλ Ιτιχάντ, τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αποφάσισε να τοποθετηθεί και να απαντήσει στα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η σχέση του με τον Καρίμ Μπενζεμά είναι κάκιστη, απαντώντας σε όλες αυτές τις φήμες.

Τα σεναρία που έχουν γραφτεί, υποστήριζαν πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει «δείξει» την πόρτα της εξόδου στον Γάλλο επιθετικό, με τον Νούνο Εσπιρίτο να χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα και διαβεβαίωσε πως μοιράζεται μια καλή σχέση με όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια της Αλ Ιτιχάντ.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Στη Σέλτικ ο Πάλμα

Αναλυτικά όσα είπε ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο:

«Συγγνώμη, αλλά πριν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις για την ανάλυση του παιχνιδιού… Διάβασα στον Τύπο ότι η σχέση μου με τον Καρίμ δεν ήταν καλή, όποιος με ξέρει ξέρει ότι, φυσικά, αυτό είναι μ@@@@@@@! Η σχέση μου με όλους τους παίκτες είναι καλή, έχουμε ένα δυνατό γκρουπ, είμαστε ευχαριστημένοι με όλους τους παίκτες, είμαστε χαρούμενοι που ο Καρίμ είναι εδώ μαζί μας.

Είναι χαρούμενος στο γήπεδο, μπορείτε να το δείτε, απολαμβάνει να παίζει για την Αλ Ιτιχάντ. Καταλαβαίνω από πού προέρχεται αυτό… αλλά είμαστε ένα δυνατό γκρουπ, ένα πολύ, πολύ δυνατό γκρουπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ