Αλ Αχλί: Ανακοίνωσε τον 21χρονο Γκάμπρι Βέιγκα για τρία χρόνια

Αλ Αχλί: Ανακοίνωσε τον 21χρονο Γκάμπρι Βέιγκα για τρία χρόνια

Παίκτης της Αλ Αχλί έγινε και επίσημα ο 21χρονος Γκάμπρι Βέιγκα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Γκάμπρι Βέιγκα από την Θέλτα στην Αλ Αχλί, έπειτα από την σχετική ανακοίνωση του κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας. Στα 40 εκατομμύρια ευρώ το «deal» μεταξύ των δύο συλλόγων.

H Αλ Αχλί τελικά νίκησε τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό και απέκτησε τον 21χρονο Γκάμπρι Βέιγκα από την Θέλτα, με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τον σύλλογο της Saudi Pro League, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Ελ Κααμπί –Ελ Αραμπί: ομοιότητες και διαφορές των Ερυθρόλευκων σέντερ φορ

Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης παρέκαμψε το ενδιαφέρον από τοπ κλαμπς της Ευρώπης, καθώς είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Νάπολι.

Έτσι, μετά από 5 χρόνια παρουσίας στη Θέλτα, η οποία ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε κάνοντας τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή έναν χρόνο νωρίτερα, ο Γκάμπρι Βέιγκα είναι έτοιμος για νέες «περιπέτειες» στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας.

Την περασμένη σεζόν ο Βέιγκα είχε 11 γκολ και 4 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ομάδα της Γαλικίας, ενώ συνολικά φόρεσε την φανέλα της για 56 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ