Ο Νεϊμάρ και το απίστευτο «530 στα 2.116» (pic, vid)

Ο Νεϊμάρ και το απίστευτο «530 στα 2.116» (pic, vid)

Ο Νείμάρ είναι και πάλι τραυματίας, θα χάσει την υπόλοιπη φετινή σεζόν και θα φτάσει να έχει χάσει πάνω από 600 αγωνιστικές μέρες τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Νεϊμάρ, από φέτος αγωνίζεται και αυτός στην Σαουδική Αραβία, βάζοντας τέλος στην καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος, δεν κατάφερε να δώσει το πολυπόθητο ChampionsLeague στην Παρί Σεν Ζερμέν και ένας από τους λόγους, ήταν οι συχνοί τραυματισμοί του.

Ο «Νέι» τραυματίστηκε ξανά στον τελευταίο αγώνα της Βραζιλίας και αναμένεται να χάσει την υπόλοιπη φετινή σεζόν. Δυστυχώς για τον ίδιο, αυτό έχει γίνει -κακή- συνήθεια, καθώς οι ημερολογιακές μέρες που έχει μείνει εκτός τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλές.

Από το 2018 μέχρι και σήμερα (20/10), έχουν περάσει 2.116 ημέρες, από τις οποίες ο Νεϊμάρ έχει απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του, τις 250, αριθμός που ισοδυναμεί με σχεδόν το 25% των τελευταίων 4,5 χρόνων.

Αν υπολογίσουμε και τις υπόλοιπες ημέρες του 2023 (74), ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έχει χάσει τις 604 από τις 2.190 ημέρες των τελευταίων 5(!) ετών. Τοποσοστό της απουσίας του; Στο 27%, δηλαδή πάνω από το 1/4 των ημερών.

Παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του Βραζιλιάνου, η ευπάθεια του στους τραυματισμούς, σίγουρα ήταν αρνητικός παράγοντας, στην εξέλιξη της καριέρας του. Βέβαια και ο ίδιος δεν… βοήθησε την όλη κατάσταση, καθώς μέσα στις μέρες που έχει χάσει, είναι και εκείνες που γιόρταζε τα γενέθλια της αδερφής του.

Άλλη μία σεζόν αναμένεται να «χαθεί» για τον Νεϊμάρ που σε συνδυασμό με την μετακίνησή του στην Σαουδική Αραβία, μπαίνουν «τίτλοι τέλους» στην καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο. Από δω και πέρα θα είναι άνετος και ελεύθερος να γιορτάζει με την αδερφή του…

Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ