Νέοι μπελάδες για Νεϊμάρ: Η οικιακή βοηθός του τον καταγγέλλει για αδήλωτη εργασία

Νέοι μπελάδες για Νεϊμάρ: Η οικιακή βοηθός του τον καταγγέλλει για αδήλωτη εργασία

Δεν είναι αρκετός ο τραυματισμός για τον Νεϊμάρ, τώρα θα πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος και με τη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία εις βάρος του από την οικιακή του βοηθό.

Ο Νεϊμάρ πρόσφατα τραυματίστηκε σοβαρά και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, για ακόμη μία φορά στην καριέρα του, όμως αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα με το νόμο.

Οικιακή βοηθός διεκδικεί 368.000 ευρώ από τον Νεϊμάρ για αδήλωτη εργασία δύο χρόνων και απειλεί ότι θα πάει την υπόθεση στο ποινικό δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης: Ζήτησε ευχέλαιο ο Μπαρτζώκας: «Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός»

Αυτό αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», σημειώνοντας ότι ο διάσημος Βραζιλιάνος κατηγορείται ότι είχε την οικιακή βοηθό στο σπίτι του στο Παρίσι, για σχεδόν δύο χρόνια (από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022), χωρίς να την έχει δηλώσει και να την αποζημιώνει κανονικά.

Η 35χρονη γυναίκα, Βραζιλιάνα χωρίς χαρτιά, ισχυρίζεται ότι ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν (2017-2023) την απασχόλησε παράνομα και τώρα απειλεί να πάει το θέμα στα δικαστήρια.

«Έγκυος στο τέταρτο παιδί της, αναγκάστηκε να εργαστεί μέχρι 15 μέρες πριν γεννήσει και μετά δεν επέστρεψε στη δουλειά της», αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι κατηγορεί τον Νεϊμάρ για «κολασμένο ρυθμό δουλειάς, μη πληρωμή υπερωριών, απουσία άδειας μετ’ αποδοχών και ιατρική παρακολούθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ