Στην Τουρκία ο Μπονούτσι για να υπογράψει στην Φενέρ

Στην Τουρκία ο Μπονούτσι για να υπογράψει στην Φενέρ

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι καθ' οδόν για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Φενέρμπαχτσε

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Γερμανία και την Ουνιόν Βερολίνου, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκτός Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Μundo Deportivo: «Ομάδα από το Ντουμπάι στην Εuroleague την νέα σεζόν»

Ο 36χρονος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου να ενταχτεί στο δυναμικό της και να αγωνιστεί στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ο Μπονούτσι ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης μιά φωτογραφία μαζί με τον ατζέντη του Αλεσσάντρο Λούτσι στο αεροπλάνο με πιθανό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ο τουρκικός σύλλογος μάλιστα με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. «Ο σύλλογός μας, ο οποίος εργάζεται για την ενίσχυση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ξεκίνησε τις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις με τον αμυντικό Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα έρθει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για υγειονομικούς ελέγχους και περαιτέρω συναντήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ