Επίσημο: Στην Αλ Ιτιχάντ ο Ροντρίγκες, δύο εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ! (vid)

Επίσημο: Στην Αλ Ιτιχάντ ο Ροντρίγκες, δύο εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ! (vid)

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 28χρονου μέσου, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του σχεδόν 2 εκατ. ευρώ – Φουλάρουν για Πρίγιοβιτς οι Αραβες.

Την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από την Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής η Αλ Ιτιχάντ.

Μια μεταγραφή από την οποία βγαίνει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, καθώς θα εισπράξει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα λάβει το 20% από τα 9 εκατ. ευρώ που θα πάρει η Γαλατάσαραϊ για την παραχώρηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Οσον αφορά στο συμβόλαιο του Γκάρι Ροντρίγκες, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ υπέγραψε για 4.5 χρόνια και θα λαμβάνει 5 εκατ. ευρώ ετησίως! Οι συνολικές απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 20 εκατ. ευρώ, με τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι να γίνεται… Εμίρης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τούρκικη ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%, εφόσον οι Σαουδάραβες παραχωρήσουν μελλοντικά τον Ροντρίγκες με ποσό μεγαλύτερο των 10 εκατ ευρώ.

Πλέον, η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ επικεντρώνεται στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Ντουμπάι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε το σχετικό «τιτίβισμα» στα social media:

Και μια ακόμα ανάρτηση της Αλ Ιτιχάντ για τον Γκάρι Ροντρίγκες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ