Στη φυλακή πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας για άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του (pic)

Στη φυλακή πρώην παίκτης ελληνικής ομάδας για άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του (pic)

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη έπειτα από τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγείται στις αρχές.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας, Αλεξάντρε ντε Ολιβέιρα Μασέντο Τζούνιορ, ή πιο γνωστός ως Αλεξάντρε Ταλέντο συνελήφθη την Παρασκευή που μας πέρασε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Η σύλληψη έγινε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και συγκεκριμένα στη γειτονιά του Μαρεχάλ Χέρμες, στα βόρεια της πόλης, όταν και οι αρχές τον έπιασαν επειδή επιτέθηκε στην 29χρονη σύντροφο του, Μπιάνκα Ολιβέιρα.

Το ζευγάρι είχε δεσμό περίπου για τέσσερα χρόνια και, σύμφωνα με το θύμα, αυτή δεν ήταν ήταν η πρώτη φορά που ο Ταλέντο έχει επιχειρήσει να την χτυπήσει. Επίσημα έχουν καταγραφεί τρεις περιπτώσεις που της έχει επιτεθεί, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συλλαμβάνεται, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα. Τον προηγούμενο μήνα ο Αλεξάντρε της επιτέθηκε και όπως ήταν λογικό συνελήφθη. Τελικά βγήκε με εγγύηση και μια εβδομάδα μετά, η Μπιάνκα τον κατήγγειλε εκ νέου, αυτή τη φορά επειδή από τα χτυπήματα έσπασαν αρκετά οστά από το πρόσωπό της.

Η νεαρή γυναίκα είχε το πρόσωπο της παραμορφωμένο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ τώρα βρίσκεται στο σπίτι της και προσπαθεί να αναρρώσει από το συμβάν.

Ο Αλεξάντρε είχε αγωνιστεί στην Καλλιθέα για δύο χρόνια, και συγκεκριμένα τις σεζόν 2016/17 και 2017/18, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές προλαβαίνοντας να πετύχει και πέντε γκολ. Τον τελευταίο καιρό έπαιζε για λογαριασμό της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, με την βραζιλιάνικη ομάδα να τερματίζει το συμβόλαιο του λόγω του συμβάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ