Απίστευτο: Οπαδός έπεσε από κερκίδα ύψους 12 μέτρων πάνω σε 13χρονη! (vid)

Οπαδός σε γήπεδο της Βραζιλίας έπεσε από το υψηλότερο σημείο της εξέδρας στο κάτω διάζωμα και προσγειώθηκε πάνω σε μια άτυχη 13χρονη. Ευτυχώς σώθηκαν και οι δύο...


Απίστευτο: Οπαδός έπεσε από κερκίδα ύψους 12 μέτρων πάνω σε 13χρονη! (vid) | to10.gr

Μια πραγματικά σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στη Βραζιλία στην αναμέτρηση μεταξύ της Σάο Πάολο και της Γκρέμιο.

Στο γήπεδο Cicero Pompeu de Toledo η κάμερα έπιασε ένα απίστευτο περιστατικό, καθώς οπαδός έπεσε από το υψηλότερο σημείο των κερκίδων προσγειώθηκε πάνω σε ένα 13χρονο κορίτσι που βρισκόταν στο κάτω τμήμα της εξέδρας.

Ο 23χρονος οπαδός , Lago de Melo Rios, προσγειώθηκε πάνω στην 13χρονη Giovana Santos Araujo, η οποία αν μη τι άλλο έκανε ηπιότερη την πτώση του και ουσιαστικά τον γλίτωσε από τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους και δεν κινδυνεύουν, ενώ μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για να εξεταστούν. Οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί, αφού τόσο ο 23χρονος όσο και η 13χρονη έχουν υποστεί μερικά τραύματα εξωτερικά και δεν έχουν επηρεαστεί τα όργανα τους, παρά το γεγονός ότι το ύψος ήταν τουλάχιστον 12 μέτρα.

Θα παραμείνουν ωστόσο στο νοσοκομείο όπου θα νοσηλευτούν για να γίνουν και πιο ενδελεχείς εξετάσεις για να είναι σίγουρη για την κατάσταση της υγείας τους.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο