Ασουά Λιλάκ, η Ισραηλινή που «κιτρίνισε» τον Κακά για να βγάλει σέλφι

Ασουά Λιλάκ, η Ισραηλινή που «κιτρίνισε» τον Κακά για να βγάλει σέλφι

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Ισραηλινή διαιτητής Ασουά Λιλάκ προκειμένου να σταματήσει τον Κακά και να βγάλει μία φωτογραφία μαζί του! (VID&PICS)

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στη Χάιφα ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Βραζιλιάνους παλαίμαχους, σε μία προσπάθεια να προωθήσουν την ειρήνη. Διαιτητής στο ματς ορίστηκε μία από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» της χώρας, η Ασουά Λιλάκ!

Στην αναμέτρηση συμμετείχαν αστέρες του παρελθόντος, όπως οι Κακά, Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Κάρλος, Ριβάλντο, Καφού, Μπεμπέτο κ.α. Όπως ήταν αναμενόμενο κυριάρχησαν τα… τσαλίμια των Βραζιλιάνων με τη μπάλα, αλλά το χάιλαϊτ του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 50′!

Ο Κακά έτρεχε με τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, όταν η Ασουά Λιλάκ τον σταμάτησε χωρίς λόγο και του επέδειξε κίτρινη κάρτα. Ο Κακά απόρησε, ενώ ένας από τους Ισραηλινούς πλησίασε την διαιτήτρια για να ζητήσει το λόγο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=VkoCKp7Pn0U

Τότε, προς έκπληξη όλων,  η Λιλάκ έβγαλε ένα κινητό από την τσέπη και ζήτησε από τον Κακά να ποζάρει για να βγάλουν σέλφι! Ο Κακά αιφνιδιάστηκε, ωστόσο δέχτηκε γελώντας για το πρωτοφανές περιστατικό…

Ε, δεν σου ζητάει κάθε μέρα μία γυναίκα διαιτητής, όπως η Λιλάκ να φωτογραφηθείς στη διάρκεια ενός παιχνιδιού! Ακόμα και αν είσαι ο εγκρατής Κακά, δεν μπορείς να πεις «όχι»!

Η Ασουά Λιλάκ εκτός γηπέδων…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ