«Ο κορωνοϊός κάλυψε τα βίντεο με τα ΑΤΙΑ»

«Ο κορωνοϊός κάλυψε τα βίντεο με τα ΑΤΙΑ»

Ο Αμερικανός επιθετικός, Τζόζι Άλντιντορ εξέφρασε την έκπληξη του για την αδιαφορία της κοινής γνώμης για τα βίντεο του υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Πριν από μερικές μέρες το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δημοσιοποίησε τρία βίντεο από αερομαχίες μαχητικών αεροσκαφών με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Αυτή η δημοσιοποίηση σχολιάστηκε πολύ, αλλά πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω του κορωνοϊού.

Όχι όμως για τον Αμερικανό επιθετικό, Τζόζι Άλντιντορ, ο οποίος εξέφρασε την έκπληξη του για την αδιαφορία της κοινής γνώμης. «Κάτι υπάρχει εκεί έξω» έγραψε ο Άλντιντορ καλώντας τον κόσμο να δώσει σημασία.

«Είναι απίστευτο. Ο κόσμος αδιαφόρησε πλήρως. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μόλις αποκάλυψε αυτή την πληροφορία και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Αυτό δείχνει πώς αυτές οι εποχές είναι τρελές. Μόλις επιβεβαίωσαν ότι άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πετούν από πάνω μας και εξαιτίας του κορονοϊού κανείς δεν ασχολήθηκε. Χρειάστηκε να κάνω ένα «τιτίβισμα» ώστε να το δει ο κόσμος. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά αυτά τα βίντεο επιβεβαιώνουν ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω. Ειδάλλως, τόσοι πιλότοι δεν θα είχαν τραβήξει αυτά τα βίντεο. Είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρο» επισήμανε ο Αμερικανός στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ