Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός ζήτησε η Cosmote

Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός ζήτησε η Cosmote

Το συνδρομητικό ζήτησε από την ΕΠΟ να αλλάξει την ώρα έναρξης στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, για να μην συμπέσει με το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Αίτημα στην ΕΠΟ για αλλαγή ώρας στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό κατέθεσε η Cosmote TV.

Το συνδρομητικό, που έχει τα δικαιώματα των αγώνων του Κυπέλλου, ζήτησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αλλάξει ώρα έναρξης η αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς πέφτει την ώρα με το αντίστοιχο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η Cosmote TV ζήτησε το ματς των Πειραιωτών με τους Αγρινιώτες (26/1) να ξεκινήσει στις 18:30 και όχι στις 17:00, όπως έχει οριστεί αρχικά από την ΕΠΟ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορεί να αλλάξει ώρα έναρξης το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, καθώς το βράδυ της ίδιας ημέρας (21:00) δίνει παιχνίδι ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με τη Ζαλγκιρις για την Ευρωλίγκα.

Απαντες πλέον περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ και εάν θα γίνει τελικά δεκτό το αίτημα της Cosmote TV, να μην ξεκινήσουν την ίδια ώρα τα δύο ματς σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη. Υπενθυμίζουμε ότι το Αναγέννηση – Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί την Τρίτη (25/1), ενώ το παιχνίδι της Λαμίας με τον Αρη θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ