Πάνοπλος στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Πάνοπλος στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Στην Τούμπα η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου την Παρασκευή (20/5).

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε και η σημερινή (19/5) προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σεζόν φτάνει στο τέλος της. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στην τακτική προσέγγιση.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Μοναδικός απών ο Γιάννης Μιχαηλίδης που κάνει θεραπείες και συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την Παρασκευή (20.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας για τελευταία φορά πριν τον μεγάλο τελικό και το απόγευμα η αποστολή θ’ αναχωρήσει με τσάρτερ για Αθήνα.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15′ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 13:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ