Ολυμπιακός: To… δεύτερο πλάνο του Μίτσελ στο Κύπελλο

Ολυμπιακός: To… δεύτερο πλάνο του Μίτσελ στο Κύπελλο

Πως ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να «φρεσκάρει» τον Ολυμπιακό για το αυριανό ματς με τον Άρη – Οι «ανάσες» σε βασικούς και οι ευκαιρίες σε ερυθρόλευκους που έρχονται…

Το Κύπελλο βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι για τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός βρήκε μετά την διακοπή την σταθερή 11αδα που ήθελε με τα αποτελέσματα να φαίνονται στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς, «τρέχει» σερί 4Χ4 στο πρωτάθλημα ενώ στο Κύπελλο παίζοντας με αλλαγές πέρασε εύκολα τον Ατρόμητο.

Ο βαθμός δυσκολίας για τον Ολυμπιακό ανεβαίνει πλέον και στο Κύπελλο καθώς ο Άρης όπως έδειξε την Κυριακή για το πρωτάθλημα είναι σκληρός αντίπαλος που μπορεί να φέρει ζόρια. Στα ντέρμπι άλλωστε δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι πόσο δε μάλιστα όταν για τον Ολυμπιακό είναι αναγκαίο το ροτέισον ώστε η ομάδα να διατηρηθεί «φρέσκια» μια και κυνηγάει την ανατροπή στο πρωτάθλημα ενώ φέτος το Κύπελλο έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από τα προηγούμενα χρόνια.

Πως θα μπορέσει ο Μίτσελ να διατηρήσει «φρέσκια» την ομάδα και συνάμα να μην χάσει την δυναμική που έχει βρει έως τώρα ο Ολυμπιακός;

Κάνοντας από ότι φαίνεται στοχευμένες αλλαγές με παίκτες που έχουν δείξει έως τώρα πως είναι στην πρώτη γραμμή και έρχονται δυναμικά για να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός που παίζει την Κυριακή στο Περιστέρι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς και γίνεται εύκολα κατανοητό πως δεν μπορεί να πάει με την ίδια 11αδα και στα τρία ματς της εβδομάδας.

Οι Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος στην άμυνα, ο Σαμασέκου στην μεσαία γραμμή και οι Μασούρας (ή Γκάρι) και Ελ Αραμπί στην επίθεση έχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα. Αν μάλιστα ο Μίτσελ αποφασίσει να βάλει τον Βρουσάι ως αριστερό μπακ για να ξεκουράσει τον Ρέαμπτσιουκ τότε δεν αποκλείεται και δεξιά να έχουμε αλλαγή.

Είναι σίγουρο πως ο Μίτσελ θα επιστρατεύσει όλο το υλικό που έχει στη διάθεσή του. Ίσως δούμε και τον Σισέ να είναι στην αποστολή (έπαιξε στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο) με τον Ισπανό τεχνικό να ξέρει πως το ματς που έρχεται δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο για τον ίδιο θεσμό στο Περιστέρι.
Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά ώστε την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει με όσο γίνεται μικρότερη πίεση στη Θεσσαλονίκη για την ρεβάνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ