Άρης: Με αλλαγές και προβλήματα για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με αλλαγές και προβλήματα για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Πάρντιου επέλεξε αναγκαστικά δύο αριστερά μπακ (Πίρσμαν - Μαζικού) στην ενδεκάδα, καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο Οντουμπάζιο, δεκάρι τον Νταρίντα και εξτρέμ τον Γκαρθία, στον σημερινό (19.30) κρίσιμο προημιτελικό στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με αλλαγές αλλά και νέα προβλήματα η ενδεκάδα που επέλεξε ο Άλαν Πάρντιου στον σημερινό προημιτελικό του Κυπέλλου στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Οντουμπάζιο που τέθηκε νοκ άουτ, ενω ο Άγγλος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Γκαρσία, με τον Πίρσμαν να ξεκινάει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Γκαρθία στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα ο Νταρίντα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Γιοβάνοβιτς; Αυτός πήγε τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό – Το πρόσωπο κλειδί του deal – Στα 3,1 εκατ. ευρώ έκλεισε η μεταγραφή

Ο Πάρντιου παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Πίρσμαν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκαρθία στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Γκρέι, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Γκαρσία, Πάλμα, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ