Δερμιτζάκης: «Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή»

Δερμιτζάκης: «Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδα του στα παιχνίδια του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τονίζοντας παράλληλα πως το σημερινό ήταν ένα ματς-γιορτή.

Ευχαριστημένος από την παρουσία του Πανσερραϊκού στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης παρά την ήττα με 3-1 στη ρεβάνς.

Τόνισε επίσης πως το σημερινό ήταν ένα ματς γιορτή, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την «Ένωση» και το σύνολο που έχει στη διάθεσή του ο Ματίς Αλμέιδα και για τον ίδιο τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης: Νέο «μπάσιμο» της Τραμπζονσπόρ για Μασούρα, σύμφωνα με τους Τούρκους

Όσα είπε ο Δερμιτζάκης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Καταρχάς σήμερα ήταν ένα παιχνίδι γιορτή και για εμάς και για την πόλη. Ολοκληρώσαμε τη διαδικασία του κυπέλλου με ψηλά το κεφάλι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δείξαμε πως αυτή η κατηγορία έχει υποχρεώσεις αλλά και απαιτήσεις.

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα και να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που θα χρειαστούμε στη συνέχεια.

Αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλά ομάδα με τρομερό υλικό που ξέρει τι θέλει και τι ζητά, με πολλούς παίκτες να πατάνε στο επιθετικό τρίτο και μια μεγάλη μεγάλη προσωπικότητα και εννοώ τον Αλμέιδα.

Έμεινα ευχαριστημένος από τον στόχο που είχαμε βάλει για αυτά τα δύο ματς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ