Άρης: Σοκάρει η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκαρθία

Άρης: Σοκάρει η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκαρθία

Ο Μανού Γκαρθία υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και η αρχική διάγνωση κάνει λόγο για μερική ρήξη χιαστών, κάτι που αν τελικά επαληθευτεί θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, περίπου.

Ενός κακού μύρια έπονται. Σαν να μην έφτανε στον Άρη ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια της χθεσινής (25/1) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για μερική ρήξη χιαστών. Κάτι που αν τελικά επαληθευτεί, θα σημαίνει ότι ο άσος του Άρη θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν με αγωνία και τα αποτελέσματα της μαγνητικής, τα οποία θα βρίσκονται στα χέρια τους μέσα στις επόμενες ώρες και θα αξιολογηθούν από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Ξυλούρη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει και το ακριβές διάστημα απουσίας του Γκαρθία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ