Τι γίνεται με το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τσέκαραν τον αγωνιστικό χώρο στη Λεωφόρο (pics)

Τι γίνεται με το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Τσέκαραν τον αγωνιστικό χώρο στη Λεωφόρο (pics)

Η έντονη βροχόπτωση στην Αττική έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα - «Τσέκαραν» τον αγωνιστικό χώρο στη Λεωφόρο – Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Η κακοκαιρία και η έντονη βροχόπτωση στην Αττική προκάλεσε μεγάλη ανησυχία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (19:30).

Από νωρίς οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο γήπεδο και «τσέκαραν» συνεχώς τον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο έκαναν πριν από λίγο και οι διαιτητές της αναμέτρησης, αλλά και οι παράγοντες και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μόλις έφτασαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Διαβάστε επίσης: Ο ήρωας της αντίδρασης και οι υποκριτές

Παρά την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική τις τελευταίες ώρες, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει φόβος αναβολής του παιχνιδιού, αφού ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η αίσθηση που υπάρχει μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς το χορτάρι δεν κρατούσε νερά και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, παρά τις συνθήκες που επικρατούν από το πρωί της Πέμπτης.

Μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι βέβαια οι διαιτητές θα τσεκάρουν ξανά τον αγωνιστικό χώρο και εάν δεν υπάρξει κάποια πρόβλημα, το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά στις 19:30. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στην Τούμπα είχε λήξει με 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τη Λεωφόρο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ