ΠΑΟΚ: Μειώνονται οι πιθανότητες για Ολιβέιρα ενόψει τελικού

ΠΑΟΚ: Μειώνονται οι πιθανότητες για Ολιβέιρα ενόψει τελικού

Ο Πορτογάλος φορ παραμένει αμφίβολος ενόψει του μεγάλου τελικού με την ΑΕΚ.

Την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ξεκίνησε από σήμερα (17/5) ο ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε για ακόμη μια ημέρα τον Νέλσον Ολιβέιρα να μην ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, μένοντας στο γυμναστήριο.

Διαβάστε επίσης: Ξεπέρασε οριστικά τη Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη (pics)

Έτσι οι πιθανότητες ο Πορτογάλος φορ να δώσει το «παρών» στην μεγάλη αναμέτρηση μειώνονται ακόμη περισσότερο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Νάρεϊ, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ένας τίτλος, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Η τελευταία μάχη είναι αυτή που κρίνει πολλά. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προπόνηση της Τετάρτης (17.05) ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Οι παίκτες σε δύο γκρουπ δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και στα τελειώματα μετά από συνδυαστικές ενέργειες. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και τουρνουά τριών ομάδων.Οι εξετάσεις του Ίβαν Νάσμπεργκ ήταν καθαρές. Ο Νορβηγός στόπερ έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε τρέξιμο.

Την Πέμπτη (18.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ