Τι λένε τα ισπανικά ΜΜΕ για τον ορισμό Μπορμπαλάν

Τι λένε τα ισπανικά ΜΜΕ για τον ορισμό Μπορμπαλάν

Δεν ασχολούνται μόνο στην Ελλάδα με τον διαιτητή του τελικού, αλλά και στην Ισπανία, καθώς ένας δικός τους ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερη αναφορά στον διαιτητή του Ελληνικού τελικού κάνουν και τα ισπανικά ΜΜΕ. Η διαδικτυακές εκδόσεις των τριών κορυφαίων εφημερίδων, «Marca», «Mundo Deportivo» και «AS», αφού κάνουν ένα σχόλιο για την απόφαση της ΕΠΟ-ΚΕΔ να ορίσει έναν ξένο διαιτητή τoν Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν μετά από 43 χρόνια στη συνέχεια αναφέρεται και στους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Ο 44χρονος Ισπανός διαιτητής θεωρείται από τους κορυφαίους στη χώρα του και ίσως αυτό είναι το τελευταίο του παιχνίδι, σύμφωνα με την Marca. Ο Μπορμπαλάν διανύει την τελευταία του χρονιά στην καριέρα του και όπως γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ θα είναι ό,τι καλύτερο να την κλείσει διευθύνοντας έναν τελικό.

Στη Mundo Deportivo γίνεται αναφορά για τον λόγο που η ΕΠΟ επέλεξε να βάλει τον Ισπανό να διευθύνει τον τελικό. Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναφέρει πως ο λόγος επιλογής του ήταν τα γεγονότα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Στην AS, υπάρχει αναφορά στην δυσκολία συμφωνίας των δύο φιναλίστ για Έλληνα διαιτητή, γεγονός που οδήγησε την ΕΠΟ στην επιλογή του Μπορμπαλάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ