Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει της ΑΕΚ

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει της ΑΕΚ

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του κρίσιμου αυριανού (10/1) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (10/1) κρίσιμο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση, στην οποία ο Άκης Μάντζιος είναι πιθανόν να κάνει τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, το πιθανότερο, όμως, είναι ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές, σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να παρατάξει και την ίδια ενδεκάδα, με το κυριακάτικο (7/1) ματς πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Οι Μπακς σε κρίση: Η… μοναξιά του Γιάννη, ο απών Λίλαρντ και ο «άδειος» πάγκος

Αν κάνει, πάντως, κάποια αλλαγή, ο προπονητής του Άρη, θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Φεράρι να παίρνει τη θέση του Μοντόγια. Ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει, πάντως, πολλές πιθανότητες.

Ακόμα, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων θα προχωρήσει σε ροτέισον, πιθανότατα, στο εκτός έδρας κυριακάτικο (14/1) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τέλος, εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναμένεται να μείνει και πάλι ο Βερστράτε, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς και για λόγους τακτικής και οι Μενέντες και Ρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ