Μλαντένοβιτς: «Είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή μας και την πρόκριση»

Μλαντένοβιτς: «Είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή μας και την πρόκριση»

Ο «λυτρωτής» του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, μίλησε μετά την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε την σημασία αυτής της νίκης-πρόκρισης για τους Πράσινους

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρις στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από ασίστ του Μπερνάρ.

Ο Σέρβος οπισθοφύλακας, μίλησε μετά την νίκη-πρόκριση των Πρασίνων και τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και για το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στην σημασία της πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε τον Λιούμπισιτς μέχρι το 2029 η ΑΕΚ (Pics)

Aναλυτικά όσα είπε o Mλαντένοβιτς: 

Για το γκολ και την πρόκριση:

«Κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν σκόραρα. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να περάσουμε. Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου για όσα κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μας και την πρόκριση. Για ακόμη μία φορά πήρα μία ωραία μπαλιά από τον Μπερνάρ και κατάφερα να σκοράρω».

Για τη σημασία της πρόκρισης:

«Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη – πρόκριση. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο. Σημαίνει πολλά για το μομέντουμ μας. Επιστρέψαμε στις νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ