Ίλιτς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, συγχαίρω τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση»

Ίλιτς: «Περήφανος για τους παίκτες μου, συγχαίρω τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση»

Ο Σάσα Ίλιτς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του τονίζοντας ότι τα έδωσαν όλα

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι και «αποχαιρέτησε» τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας αφού δεν κατάφερε να διαφυλάξει την νίκη που πήρε στον πρώτο προημιτελικό στην Λεωφόρο πριν από μία εβδομάδα.

Ο Σάσα Ίλιτς μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκρισή του, ενώ τόνισε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Ράιτ στο «10»: «Δεν έχω ζήσει αντίστοιχη ατμόσφαιρα σαν αυτή στο ΣΕΦ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου:

«Αρχικά να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την σημερινή του προσπάθεια και την πρόκριση. Καλή τύχη στη συνέχεια του θεσμού. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα είναι απογοητευμένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είχαμε μία πολύ σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Συνολικά επειδή είχαμε το προβάδισμα, αμυνθήκαμε πολύ καλά. Σίγουρα όταν παίζεις κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο δεν μπορείς να κάνει πολλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ