Άρης: Με τις ευχές των οπαδών του ταξιδεύει στον Βόλο

Άρης: Με τις ευχές των οπαδών του ταξιδεύει στον Βόλο

H αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει σήμερα (23/5) με προορισμό τον Βόλο, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι οπαδοί της ομάδας την «ξεπροβόδισαν» με την εντυπωσιακή παρουσία τους στη χθεσινή προπόνηση.

Η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει σήμερα (23/5) στον Βόλο, ενόψει του σαββατιάτικου τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το μεσημέρι στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την πόλη της Μαγνησίας.

Με τις ευχές των οπαδών τους, που είχαν εντυπωσιακή παρουσία στη χθεσινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με φωνές και συνθήματα έδειξαν σε παίκτες και τεχνικό τιμ ότι βρίσκονται στο πλευρό τους.

Διαβάστε επίσης: Ο… σταρ του Final Four – Οπαδοί της Φενέρ φωτογραφίζονται με τον Γιώργο Μπαρτζώκα (pic)

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και έχει τη δυνατότητα να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, τόσο σε ότι αφορά την αποστολή όσο και για την ενδεκάδα. Καμία ανησυχία, τέλος, δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του Φαμπιάνο, που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, όμως, θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ