Παναθηναϊκός: Με λίφτινγκ εναντίον της Παναχαϊκής

Παναθηναϊκός: Με λίφτινγκ εναντίον της Παναχαϊκής

Ο Γιώργος Δώνης ψάχνει την κατάλληλη δοσολογία μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.

Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή θα χρησίμευε στον Γιώργο Δώνη για να τεστάρει τους αναπληρωματικούς και τους μικρότερους σε ηλικία. Όμως, ο φετινός Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να προσεγγίζει κανένα ματς αφ’ υψηλού και με αφέλεια.

Ο Γιώργος Δώνης θα επιλέξει μία ενδιάμεση λύση, ώστε να μην επιβαρύνει μερικούς βασικούς εν όψει της Τούμπας και ταυτόχρονα, να τσεκάρει όσους δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα. Ο σκοπός είναι να παρουσιαστεί μία λειτουργική ενδεκάδα που θα πάρει σκορ πρόκρισης και να μην μπλέξει στη ρεβάνς.

Το 4-2-3-1 δεν αλλάζει από τον Δώνη, αφού επιτρέπει στην ομάδα να είναι συμπαγής και με μικρές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Αποστολάκης θα αρχίσει στο δεξιό άκρο και ο Ζαγαρίτης στο αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή, οι Χρήστος Δώνης και Αλεξανδρόπουλος θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Μολό θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Κολοβός ο αριστερός εξτρέμ, ο Χατζηγιοβάνης ο δεξιός εξτρέμ, ο Κολοβός ο επιτελικός χαφ και ο Περέα ο επιθετικός περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη διοργάνωση του Κυπέλλου, πρέπει να υπάρχουν στην 18άδα τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2000 και μετά. Ο ένας θα είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Χριστογεώργος και οι άλλοι τρεις που πληρούν το κριτήριο είναι οι Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος και Σέχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ