H La Liga «θυμήθηκε» χατ-τρικ του Σαβιόλα (vid)

H La Liga «θυμήθηκε» χατ-τρικ του Σαβιόλα (vid)

Η La Liga ανέβασε στο λογαριασμό της το πρώτο χατ-τρικ που πέτυχε ο Χαβιέρ Σαβιόλα στην Ισπανία.

Το πρώτο χατ-τρικ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα, στο ισπανικό πρωτάθλημα, θυμήθηκε η La Liga.

Ο Αργεντινός είχε σκοράρει σαν σήμερα τρία γκολ απέναντι στην Μπέτις, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα το 2003. Εκείνο το παιχνίδι έληξε 4-0, με την Μπαρτσελόνα να τερματίζει 6η και να βγαίνει τελικά στο Κύπελλο UEFA.

Αυτό ήταν μάλιστα και το μοναδικό χατ-τρικ που πέτυχε, ενώ άλλες έξι φορές έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Οι δύο από αυτές ήταν στους «ερυθρόλευκους», με τη μία να μνημονεύεται για τη νίκη επί της Άντερλεχτ στο 3-1 του Champions League το 2013. Στην συνολική θητεία του στον Πειραιά, ο 39χρονος πέτυχε 14 τέρματα σε 35 εμφανίσεις του.

<blockquote class=»twitter-tweet»><p lang=»en» dir=»ltr»><a href=»https://twitter.com/hashtag/OnThisDay?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw«>#OnThisDay</a> in 2003, Javier Saviola his first hat-trick for <a href=»https://twitter.com/FCBarcelona?ref_src=twsrc%5Etfw«>@FCBarcelona</a> in <a href=»https://twitter.com/hashtag/LaLigaSantander?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw«>#LaLigaSantander</a>! 💙🎩❤️<a href=»https://twitter.com/hashtag/YouHaveToLiveIt?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw«>#YouHaveToLiveIt</a> <a href=»https://t.co/qPKUV85vJG«>pic.twitter.com/qPKUV85vJG</a></p>&mdash; LaLiga English (@LaLigaEN) <a href=»https://twitter.com/LaLigaEN/status/1363851789146214400?ref_src=twsrc%5Etfw«>February 22, 2021</a></blockquote> <script async src=»https://platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ