Μπαρτσελόνα – Το απίθανο γκολ του Γκάβι, και η επιβράβευση από τον Τσάβι (vids)

Μπαρτσελόνα – Το απίθανο γκολ του Γκάβι, και η επιβράβευση από τον Τσάβι (vids)

Ο Γκάβι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «μπλαουγκράνα» στην νίκη επί της Έλτσε, με τον Τσάβι να τον επιβραβεύει με μια ζεστή αγκαλιά.

Ο Γκάβι την φετινή σεζόν αναδεικνύεται σε βαρόμετρο για την Μπαρτσελόνα, με την παρουσία του 17χρονου στην μεσαία γραμμή των «μπλαουγκράνα» να κρίνεται απαραίτητη για την ομαλή λειτουργεία της ομάδας.

Το «αστεράκι» της Μπάρτσα το περασμένο Σάββατο πέτυχε ένα απίθανο τέρμα απέναντι στην Έλτσε, με κοφτή ντρίμπλα για να αποφύγει το μαρκάρισμα στην πλάτη του και κούρσα μέχρι και τα όρια της περιοχής, έχοντας φυσικά ευνοηθεί και από το κακό πάτημα του αντιπάλου που τον περίμενε.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάμψει με αρκετή δυσκολία την αντίσταση της Έλτσε παίρνοντας στο τέλος την νίκη με το αγχωτικό υπέρ της 3-2. Ο Γκάβι ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην βραδιά, με τον νεαρό άσο μετά το τέλος του ματς να κερδίζει μια «ζεστή» αγκαλιά από τον Τσάβι, ο οποίος δεν έμεινε μονό εκεί καθώς στις δηλώσεις του έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του 17χρονου μέσου.

«Ο Γκάβι έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Η προσωπικότητα και η φιλοδοξία του είναι στοιχεία που πραγματικά με εκπλήσσουν. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Είναι το μέλλον του συλλόγου» είπε ο κόουτς των Καταλανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ