Μπαρτσελόνα: Oι λεπτομέρειες για την συμφωνία με την Spotify

Μπαρτσελόνα: Oι λεπτομέρειες για την συμφωνία με την Spotify

Η Μπαρτσελόνα αλλάζει σελίδα μετά τη συμφωνία με την Spotify, η οποία θα της αποφέρει 280 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα τριών ετών.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται σύντομα να υπογράψει χορηγική συμφωνία με την Spotify για τα επόμενα τρία χρόνια με οικονομικές απολαβές για τους Καταλανούς που αγγίζουν τα 280 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το «RAC1», η συμφωνία έχει ήδη ολοκληρωθεί το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση των δύο πλευρών.

Οι Καταλανοί σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πληροφορίες, θα λάβουν 280 εκατομμύρια ευρώ από το Spotify για τρεις σεζόν (93 ανά σεζόν), σε συμφωνία χορηγίας που περιλαμβάνει τις φανέλες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας, την προπονητική φανέλα και τα δικαιώματα και για την ονομασία του «Καμπ Νόου» από την επόμενη χρονιά.

Με την τωρινή συμφωνία που είχε η Μπαρτσελόνα έπαιρνε 55 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν από τη Rakuten, 3,5 εκατομμύρια ευρώ από την Stanley για τη γυναικεία φανέλα και 10 εκατομμύρια ευρώ από την Beko στο τελευταίο συμβόλαιο, που αρχικά ήταν εννέα εκατομμύρια ευρώ παραπάνω.

Μάλιστα το περασμένο σαββατοκύριακο στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκαν οι άνθρωποι της Spotify και συναντήθηκαν με την διοίκηση των Καταλανών και υπέγραψαν τα απαραίτητα έγγραφα της συμφωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ