Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 2-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 2-1

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 2-1 της Εσπανιόλ για την 23η αγωνιστική της La Liga και βρίσκεται στο -1 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της στη La Liga, καθώς επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Εσπανιόλ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Έτσι, η Αθλέτικ έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Εσπανιόλ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3′ με τον Βιχένα, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, με τον Σάνσετ να ισοφαρίζει δύο λεπτά αεγότερα. Η Αθλέτικ, μάλιστα, ολοκλήρωσε την ανατροπή πολύ γρήγορα, καθώς στο 16′ ο Μαρτίνες έκανε το 2-1.

Η Εσπανιόλ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο 45λεπτο, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει την ισοφάριση και έτσι παρέμεινε στην 13η θέση με 27 βαθμούς.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Λέκουε, Βιβιάν, Μπερενγκέρ (64’Ινιάκι Γουίλιαμς), Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Θάραγα, Ντάνι Γκαρθία (57’Βέσγα), Ραούλ Γκαρθία (64’Πετσαρομάν), Σεράνο (72’Μουνιαΐν), Σάνθετ (72’Βιγιαλίμπρε),

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Πεδρόσα, Καμπρέρα, Γκόμεθ (63’Λορέν), Χιλ, Νταρντέρ, Μορλάνες (74’Γου Λέι), Ντιματά (63’Νταβίντ Λόπεθ), Βιλένα (74’Ερέρα), Πουάδο, Μελένδο (63’Εμπάρμπα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ