Ξέσπασε ο Μαρσέλο: «Ημουν γ@μ$μ#νο παράδειγμα και η Ρεάλ δεν πρόκειται να με ανανεώσει»

Ξέσπασε ο Μαρσέλο: «Ημουν γ@μ$μ#νο παράδειγμα και η Ρεάλ δεν πρόκειται να με ανανεώσει»

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μαρσέλο και ο Βραζιλιάνος μπακ ξέσπασε με την απόφαση της βασίλισσας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μην κάνει πρόταση στον Μαρσέλο για νέο συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μπακ αποχωρεί από τη βασίλισσα.

Το κεφάλαιο «Ρεάλ» ωστόσο φαίνεται πως δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον Μαρσέλο, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η διοίκηση έχει αποφασίσει πως δεν είναι πλέον απαραίτητος, για αυτό και δεν ανανεώσει τη συνεργασία της με έναν από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα τον 21ο αιώνα.

Η συγκεκριμένη απόφαση από τη διοίκηση δεν άρεσε καθόλου στον Βραζιλιάνο, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του στον συμπαίκτη του, Λούκας Βάθκεθ. Ο Μαρσέλο ξέσπασε μαθαίνοντας ότι δεν θα μείνει στη Ρεάλ παρά το γεγονός ότι έχει προσφέρει τα πάντα στον σύλλογο και έχει συμβάλλει στην κατάκτηση των τεσσάρων Champions League σε πέντε χρόνια.

Ο Μαρσέλο αγωνίζεται στη πρωταθλήτρια Ισπανίας από το καλοκαίρι του 2007, όταν αποκτήθηκε από τη Φλουμινένσε έναντι 6.5 εκατ. ευρώ, έχοντας καταφέρει σε αυτή μακρά θητεία του με την φανέλα της Βασίλισσας να κατακτήσει 24 τρόπαια, όντας πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου, καθώς άφησε πίσω του τον αείμνηστο Πάκο Χέντο που είχε 23.

«Ο σύλλογος δεν πρόκειται να με ανανεώσει… Ήμουν ένα γαμημένο παράδειγμα», ήταν τα λόγια του Μαρσέλο στον Ισπανό συμπαίκτη του. «Θέλω να μείνω, το έχω πει 50.000 φορές, αλλά θα μιλήσω με τον σύλλογο μετά τον τελικό», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μαρσέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ