Ο Γκατούζο νέος προπονητής της Βαλένθια!

Ο Γκατούζο νέος προπονητής της Βαλένθια!

Πριν 8 χρόνια ο Μάνθος Πουλινάκης τον είχε φέρει στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ. Οκτώ χρόνια μετά, ο Γκατούζο βγαίνει πάλι από την Ιταλία!

Το καλοκαίρι του 2014 ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας του στον Τζενάρο Γκατούζο. Δίνοντάς στον σπουδαίο Ιταλό πρώην μέσο της Μίλαν, την πρώτη πραγματική ευκαιρία να χτίσει και να καθοδηγήσει μια ομάδα από το μηδέν. Σχεδόν 8 χρόνια μετά, ο «Ρίνο» έχει εξελιχθεί σε έναν προπονητή με καλό όνομα στην αγορά και με τρομερό βιογραφικό.

Πλέον, μετά από τις παρουσίες του σε Πίζα, Μίλαν, Νάπολι και το πέρασμα-ρεκόρ από τη Φιορεντίνα, ο Γκατούζο ετοιμάζεται να αναλάβει ακόμη μία σπουδαία ομάδα. Οι Ισπανοί παρουσιάζουν ως δεδομένη την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, αντί του Μπορδαλάς. Ο Ισπανός θα πάρει αποζημίωση για να λύσει το συμβόλαιό του και αμέσως θα ανακοινωθεί ο Γκατούζο.

Το πρωτοσέλιδο της SuperDeporte παρουσιάζει τον Ιταλό ως το κομμάτι με το οποίο θα ενεργοποιηθεί το παζλ για τη νέα ημέρα στις «νυχτερίδες», με τον 44χρονο να επιστρέψει στους πάγκους έναν χρόνο αφότου άφησε την Νάπολι.

Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια που ο Γκατούζο θα εργαστεί εκτός Ιταλίας. Οκτώ χρόνια από την ημέρα που τον παρουσίασε ο Μάνθος Πουλινάκης στον ΟΦΗ, με όσα ακολούθησαν και με τις τρομερές ιστορίες που ακολούθησαν το πέρασμα του «Ρίνο» από το Ηράκλειο, να μνημονεύονται ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ