Τσάβι για τις μεταγραφές: «Όλα εξαρτώνται από το Financial Fair Play»

Τσάβι για τις μεταγραφές: «Όλα εξαρτώνται από το Financial Fair Play»

Ο Τσάβι κατέστειλε τις συζητήσεις για την πραγματοποίηση μεταγραφών από τον σύλλογο αυτόν τον μήνα, προσθέτοντας ότι η κατάστασή τους είναι δύσκολη λόγω του Financial Fair Play (FFP).

Ο Τσάβι είδε αυτή την εβδομάδα τον Μέμφις Ντεπάι να αποχωρεί από την ομάδα του και να μετακομίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Μπαρτσελόνα να μην έχει κάνει ακόμη καμία μεταγραφή τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Αν μπορούμε να ενισχυθούμε, τόσο το καλύτερο», δήλωσε ο Τσάβι το Σάββατο. «Αλλά εξαρτόμαστε αποκλειστικά και μόνο από το Financial Fair Play (FFP). Αυτή την στιγμή, τα πράγματα είναι δύσκολα».

Σχετικά με την αποχώρηση του Μέμφις, ο Τσάβι πρόσθεσε: «Ο Μέμφις μου ζήτησε να φύγει. Είχε την πρόταση από την Ατλέτικο, μιλήσαμε και μου ζήτησε να φύγει. Πρέπει να παίξει και να νιώσει πιο σημαντικός. Όλοι έχουμε κερδίσει γιατί ο σύλλογος έχει κερδίσει χρήματα».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας που φέρνει τον Μέμφις στην ισπανική πρωτεύουσα, η Μπαρτσελόνα έχει οψιόν αγοράς του εξτρέμ της Ατλέτικο, Γιανίκ Καρράσκο.

«Θα δούμε αν μας ενδιαφέρει να την ασκήσουμε το καλοκαίρι», δήλωσε ο Τσάβι. «Θα δούμε πού βρισκόμαστε τότε και πώς εξελίχθηκε η σεζόν».

Και όταν ρωτήθηκε αν επιθυμεί να δει νέες αφίξεις στην Μπαρτσελόνα αυτόν τον μήνα, ο Τσάβι απάντησε: «Δεν έχω ζητήσει καμία μεταγραφή. Είπα ότι είναι μια χαρά έτσι όπως έχουν τα πράγματα.

Ο Μέμφις ζήτησε να φύγει και η μεταγραφή στην Ατλέτικο ήταν το καλύτερο για όλες τις πλευρές. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που έχω – αν δεν κάνουμε μεταγραφές, θα τραβήξουμε από την δεύτερη ομάδα ή την ακαδημία. Είμαι πολύ χαρούμενος, για να είμαι ειλικρινής».

Μετά την νίκη στο Supercopa de Espana επί της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα και τη νίκη στο Copa del Rey επί της Θέουτα την Πέμπτη, η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στη δράση της La Liga την Κυριακή, καθώς φιλοξενεί την Χετάφε.

Η ομάδα του Τσάβι είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τρεις βαθμούς μπροστά από την Ρεάλ, η οποία ταξιδεύει την Κυριακή στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ