Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: «Κηδεία» της Ρεάλ στη Μαγιόρκα και ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0: «Κηδεία» της Ρεάλ στη Μαγιόρκα και ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης «πνίγηκε» στη Μαγιόρκα, ηττήθηκε με 1-0 και πλέον περιμένει να δει αν η Μπαρτσελόνα θα στείλει τη διαφορά στο +8...

Με αυτογκόλ και χαμένο πέναλτι, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 1-0 από τη Μαγιόρκα, δίνοντας την ευκαιρία στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να ξεφύγει στη βαθμολογία, σε μία εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων από τη βασίλισσα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν αυτοκαταστροφική και έδωσε στους μπλαουγκράνα το βράδυ κόντρα στη Σεβίλλη να πάρουν τρίποντο και να είναι στο +8 από τη μεγάλη τους αντίπαλο στη «μάχη» της κορυφής.

Όσον αφορά το ματς, ο Νάτσο στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-0 για τη Μαγιόρκα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα ως το φινάλε του ημιχρόνου παίζοντας… μαζική άμυνα. Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ πίεσε και έχασε μια τεράστια ευκαιρία να φέρει στα ίσα το ματς, όταν ο Ασένσιο έχασε πέναλτι στο 59ο λεπτό.

Στη συνέχεια του ματς εκατέρωθεν οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν κάποιο γκολ, ωστόσο η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι γνώρισε την ήττα για την 20η αγωνιστική της La Liga.

Οι αλλαγές των δύο ομάδων δεν βοήθησαν το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, τα νεύρα πολλαπλασιάστηκαν και επηρέασαν ακόμα και τον Αντσελότι και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, δίνοντας στη Μαγιόρκα περιθώριο να διεκδικήσει ακόμη και ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τη Ρεάλ να στρέφει την προσοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ραΐκοβιτς, Απούντ, Ραΐγιο, Νάστσιτς, Μαφέο, Ντε Γκαλαρέτα, Ροντρίγκεθ (67′ Εντιαγέ), Κόστα, Μπαμπά (78′ Μπατάλια), Μουρίκι, Λι (78′ Σάντσεθ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λούνιν, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε (64′ Μόντριτς), Τσουαμενί (71′ Κρόος), Θεμπάγιος (71′ Αλάμπα), Ασένσιο (71′ Ντίαθ), Ροντρίγκο, Βινίσιους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ