Αλμερία – Μπαρτσελόνα 1-0: «Χαστούκι» για την ομάδα του Τσάβι

Αλμερία – Μπαρτσελόνα 1-0: «Χαστούκι» για την ομάδα του Τσάβι

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 1-0 από την Αλμερία και αντί να ξεφύγει περισσότερο από τη Ρεάλ, είδε τη διαφορά τους να μειώνεται στους επτά βαθμούς.

Ενός κακού μύρια έπονται για την Μπαρτσελόνα; Πριν καν συνέλθει από τον αποκλεισμό στο Europa League, η ομάδα του Τσάβι δέχθηκε δεύτερο πολύ ισχυρό «χαστούκι» μέσα σε λίγες μέρες αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Αλμερία για την 23η αγωνιστική της La Liga και δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο μαδριλένικο ντέρμπι.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα των Καταλανών στο πρωτάθλημα μετά από επτά σερί νίκες. Έτσι, αντί η Μπάρτσα να στείλει στους δέκα βαθμούς τη διαφορά της από τη Ρεάλ, την οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (2/3, 22:00) στο «Μπερναμπέου» για το Κύπελλο, την είδε να μειώνεται στους επτά.

Διαβάστε επίσης: Πάλι η ερμηνεία δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού…

Με το πρώτο σουτ των «μπλαουγκράνα» εντός εστίας να έρχεται στο 81ο λεπτό (!) από τον 19χρονο Αλαρκόν και τον Αραούχο να γίνεται στα τελευταία λεπτά σέντερ φορ, αφού η ομάδα του έπαιζε συνεχώς με σέντρες, οι πρωτοπόροι δεν βρήκαν ποτέ απάντηση στο γκολ του Ελ Μπιλάλ Τουρέ από το 24ο λεπτό και έφυγαν ηττημένοι από την Ανδαλουσία.

Αλμερία: Φερνάντο Μαρτίνεθ, Μπάμπιτς, Έλι, Τσούμι, Ακιέμε, Εγουάρας (83’ Πόθο), Ντε λα Οθ, Ρομπερτόνε (75’ Ραμαζάνι), Μπαπτιστάο (83’ Σάμου Κόστα), Σουάρεθ (75’ Εμπαρμπά), Τουρέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα (66’ Αλόνσο), Σέρτζι Ρομπέρτο (76’ Αλαρκόν), Κρίστενσεν, Γκαρσία (66’ Αραούχο), Μπούσκετς (77’ Τόρε), Κεσί (46’ Ραφίνια), Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Τόρες, Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ