Λεβαντόφσκι: «Υπέροχος άνθρωπος ο Κάρλος Αντσελότι»

Λεβαντόφσκι: «Υπέροχος άνθρωπος ο Κάρλος Αντσελότι»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για δίαφορα, με τον Πολωνό άσο να «στάζει» μέλι για τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε συνέντευξή του μίλησε για τους συμπαίκτες του, Πέδρι, Γκάβι και Ντεμπελέ, ενώ δεν ξέχασε και την συνύπαρξή του με τον Κάρλος Αντσελότι, στην Μπάγερν Μονάχου, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικότερα: «Ο Αντσελότι μου έχει δώσει απίστευτη αυτοπεποίθηση. Μου έδωσε κάτι που δεν είχα πριν. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, κάποιος που σε φροντίζει. Για εκείνος το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι καλός άνθρωπος, όχι να μιλάς για τακτικές. Είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνεις από εκείνον».

Διαβάστε επίσης: Και ο Μπένετ στον κόσμο του: Οι διαιτητές των ντέρμπι και ο Διαμαντόπουλος στον Βόλο

Για τους συμπαίκτες του Πέδρι, Γκάβι και Ντεμπελέ: «Ο Πέδρι έχει τρομερό έλεγχο της μπάλας, αλλά ο στόχος στο ποδόσφαιρο είναι να βάζεις γκολ. Του έχω πει ότι πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ και όχι μόνο αυτό αλλά να δουλέψει και στις ασίστς. Του υπενθυμίζω να μην φοβάται να επιτίθεται. Πάντα λέω στον Πέδρι και στον Γκάβι: »εάν σκοράρεις κάποιο γκολ, γιατί να μην σκοράρεις ακόμα ένα». Δε νομίζω ότι είναι αρκετό, πρέπει να βάζουμε δυο γκολ και αν βάζουμε δυο τότε πρέπει να βάζουμε τρία και ούτε καθεξής».

«Έχω πει στον Γκάβι ότι πρέπει να μάθει αγγλικά. Εάν θέλεις να γίνεις διεθνής, τότε πρέπει να το κάνεις. Ακόμα και εγώ μαθαίνω ισπανικά και κοίτα πόσο χρονών είμαι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εκείνον».

«Ο Ντεμπελέ είναι ο παίκτης που με έχει ξαφνιάσει περισσότερο στην Μπαρτσελόνα. Έχει μεγάλο ταλέντο. Έχει ποιότητα και είναι πολύ γρήγορος. Για εμένα θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος παίκτης στη θέση του. Ήδη έχει καταφέρει πολλά αλλά είχε και αρκετούς τραυματισμούς. Όταν είναι στο γήπεδο μπορεί να κάνει τα πάντα με την μπάλα. Μπορεί να ντριμπλάρει εύκολα και γρήγορα, είναι ένα φυσικό ταλέντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ