Μπενζεμά: Απόλυτο «0» η βαθμολογία του κόντρα στην Μπαρτσελόνα (pic)

Μπενζεμά: Απόλυτο «0» η βαθμολογία του κόντρα στην Μπαρτσελόνα (pic)

Με 0/10, βαθμολόγησε η «As» τον Καρίμ Μπενζεμά για την παρουσία του στο «El classico», με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, στο οποίο η Ρεάλ γνώρισε την ήττα με 2-1.

«Δεν μάσισε τα λόγια της» η «As» απέναντι στον Καρίμ Μπενζεμά και την απόδοσή του, στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» με 2-1.

Η ισπανική εφημερίδα είχε σκληρή στάση απέναντι στον νικητή της «Χρυσής Μπάλας», αφού τον βαθμολόγησε με 0/10 για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε, κόντρα στους «Καταλανούς».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Σπάθα: «Να μας πουν ποιοι από την ΕΠΟ συνοδεύουν τους ξένους διαιτητές – Όλα τα λάθη ήταν κατά του Παναθηναϊκού»

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πάλι αόρατος. Τίποτα. Είναι… χιλιόμετρα μακριά από τις καλές εμφανίσεις που του χάρισαν την Χρυσή Μπάλα. Τον βλέπουμε χωρίς ρυθμό, αργό. Αν η Ρεάλ κερδίσει ξανά τον Μπενζεμά, τότε θα έχει ξανά έναν θησαυρό. Βαθμολογία: 0/10».

Το μερίδιο ευθύνης που αποδίδεται στον αρχηγό των «Μερένχες», είναι τεράστιο, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα η «Βασίλισσα» μένει στο -12 από την Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά αποχαιρετά τον φετινό τίτλο της La Liga.

Μπορεί μόνο ο Μπενζεμά να πήρε «μηδενικό», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν ευνοϊκή η βαθμολογία των υπόλοιπων αστεριών της Ρεάλ. Ο Μόντριτς και ο Καρβαχάλ πήραν «2», ενώ Μεντί και Βαλβέρδε «3», με ελάχιστους να περνούν τη βάση…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ