Εσπανιόλ – Μπιλμπάο 1-2: Διπλό Ευρώπης για τους Βάσκους

Εσπανιόλ – Μπιλμπάο 1-2: Διπλό Ευρώπης για τους Βάσκους

Η Μπιλμπάο νίκησε με 2-1 στη Βαρκελώνη την Εσπανιόλ και... βλέπει Ευρώπη.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό-έκπληξη από την Οσασούνα στους ημιτελικούς του Copa del Rey και με τα αδέλφια Γουίλιαμς, Ινάκι και Νίκο, να κάνουν τη διαφορά, έφυγε νικήτρια από την Βαρκελώνη με 2-1 επί της Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της LaLiga.

Το ματς είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους που ήθελαν πάση θυσία το «τρίποντο» για να πάρουν βαθιά «ανάσα». Τελικά έφυγαν με το απόλυτο… μηδέν, παρέμειναν στην 18η θέση και θέλουν πάση θυσία ήττα της Αλμερία στο ντέρμπι-παραμονής με τη Βαλένθια (9/04) έτσι ώστε να μην βρεθούν μία θέση πιο κάτω.

Διαβάστε επίσης: O Mπαλτάκος μαρτυρά και μόνος του πόσο επικίνδυνος είναι!

Ο Ινάκι Γουίλιαμς και στο 22΄ και ο Νίκο στο 75΄, επτά λεπτά μετά την είσοδό ττου στο γήπεδο, έδωσαν την ευκαιρία στους Βάσκους να επιστρέψουν στις νίκες και να βρεθούν στο -4 από την 6η θέση (δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο) στην οποία βρίσκεται η Βιγιαρεάλ (παίζει απόψε με την Ρεάλ στο Μπερναμπέου).

Εσπανιόλ: Πατσέκο, Ρουμπέν Σάντσεθ (46’ Αλέις Βιδάλ), Καμπρέρα, Χιλ (77’ Καλέρο), Εσπόσιτο (56’ Μελαμέδ), Πουάδο (82’ Βινίσιους Σόουζα), Μοντές, Νταρντέρ, Γκραγκέρα (82’ Ντένις Σουάρεθ), Μπρέθγουεϊτ, Χοσέλου

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γιούρι, Βιβιάν, Μαρτίνεθ (80’ Αντέρ), Ντε Μάρκος (88’ Παρέδες), Ντάνι Γκαρσία (80’ Γεράι), Βέσγα, Σάνσετ (68’ Νίκο Ουίλιαμς), Ι.Ουίλιαμς, Μπερενγκέρ (68’ Μουνιαΐν), Γουρουθέτα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ